Jaarfeest 2013 KWVL te Loosdrecht

Eenmaal per jaar organiseren de bestuursleden René Pas en Gijs Klok een galafeest voor de FIN leden en hun partners. Ieder jaar is het weer moeilijk om de geschikte locatie te vinden. We willen ook niet ieder jaar op dezelfde plek feest vieren en te ver rijden is voor niemand handig. Dit jaar hadden Gijs en René hun oog laten vallen op het clubhuis van de Koninklijke Watersportvereniging Loosdrecht. Iedereen die het gebouw kent zal zich speciaal tot dit feest aangetrokken hebben gevoeld. Het is een werkelijk fantastische omgeving. Top onderhouden en gebruikelijk ook heel goede catering. 

Veel leden hadden zich opgegeven. Enkele leden moesten vanwege goede redenen op het laatste moment afbellen, maar dat was voor de organisatie geen enkel probleem. De tafelindeling was helemaal goed. Er waren geen lege plekken en de tafels waren zeer feestelijk gedekt. Het aangeboden viergangen diner werd aan tafel geserveerd. De tafels bestonden steeds uit minimaal acht personen. Het uitgebreide toetjesdiner met zoet en kaas werd in een aparte zaal opgediend. Ik heb alleen maar lovende woorden over het gebodene gehoord. Tussen de gangen door werden er van de aanwezigen silhouetten geknipt en karikaturen getekend. Ook dat viel zeer in de smaak. 

De muziek werd verzorgd door de coverband Trainband. Deze band heeft al eens op een van onze feesten gespeeld. De ervaringen waren toen zeer goed. Ook dit keer waren de ervaringen weer buitengewoon. De viermansband inclusief de prachtige zangeres wisten bijna alle FIN leden op de dansvloer te brengen. Voorwaar een prachtige prestatie. Het feest eindigde rond 1 uur. Veel van onze leden zijn tot in de late uurtjes gebleven. Ze hebben allen genoten van een zeer geslaagd feest. Ik durf wel te zeggen dat het het beste feest was dat ik tijdens mijn FIN lidmaatschap heb meegemaakt. Natuurlijk gaan we volgend jaar streven om het weer net zo goed te doen. René en Gijs zijn er klaar voor. Waar dit jaar de banken, de advocaten en de gemeentes schitterden door afwezigheid, hopen we die er volgend jaar ook bij te kunnen betrekken.

 

foto’s vind u elders op de webstie

 

Deel dit bericht