Een werkend netwerk!

De FIN is een actieve vereniging en de leden komen 10x per jaar bijeen. Dit gebeurt op elke eerste woensdag van de maanden januari t/m juni en september t/m december.

Maandelijkse ledenbijeenkomsten

Op onze maandelijkse ledenbijeenkomsten hebben we meestal een gastspreker en komen er ook regelmatig mensen van de gemeente Gooise Meren, KvK en/of provincie langs. We sluiten altijd af met een netwerkborrel en een hapje. De ene keer hebben we de vergadering in het NH Hotel in Naarden, de andere keer op locatie bij één van onze leden. Dit lid kan dan op een persoonlijke manier zijn of haar bedrijf presenteren.

Bijzondere ledenbijeenkomsten

De bijeenkomst in januari is de traditionele nieuwjaarsbijeenkomst en de bijeenkomst in juli is de Algemene of Jaarvergadering.

Netwerkborrel

4 keer per jaar is er een informele borrel in een etablissement in Gooise Meren. Deze borrel wordt aangeboden/gesponsord door één of meerdere leden. Dit is bij uitstek de plek waar de eerste contacten ontstaan. Zo’n contact kan al snel leiden tot het onderling zakendoen.

Jaarfeest

Tegen het jaareinde wordt het grote jaarfeest georganiseerd. De organisatoren slagen er elk jaar weer in om een goede locatie en uitstekende muziek vast te leggen

Speciale evenementen

Ook organiseert de FIN eenmaal per jaar een speciaal evenement. De laatste jaren is dit het uitermate succesvolle golftoernooi en vaarevenement geweest. Dit evenement vindt meestal plaats in september.

Profiteer ook van deze voordelen en wordt lid van de FIN

Wordt lid van de FIN en profiteer van al onze voordelen! Stuur een e-mail naar info@fin.nl of schrijf u direct in als lid. Heeft u dringende vragen? Bel dan naar 035-6922868.

AANMELDEN