Over FIN

Welkom bij FIN! Sinds 1960 zijn wij uitgegroeid tot het grootste netwerk van bedrijven in de regio Gooise Meren. FIN is een groep van individuele ondernemers die samenkomen om hun gezamenlijke belangen te behartigen.

Onze vereniging bestaat uit een diverse groep van bedrijven uit allerlei sectoren en biedt een platform voor het uitwisselen van ideeën, het opdoen van kennis en het netwerken met andere ondernemers. We zijn voortdurend op zoek naar manieren om onze leden te helpen hun bedrijf te laten groeien en te slagen.

Organisatie FIN

De FIN heeft een dagelijks bestuur en secretariaat alsmede een aantal ondersteunende commissies:

  • Commissie R.O. (Ruimtelijke ordening)
  • Evenementencommissie

Het Bestuur

Het bestuur van de FIN bestaat uit 7 leden en zorgt ervoor dat de doelstellingen van de vereniging zo goed mogelijk worden uitgevoerd.

Deze doelstellingen zijn zoal:

  • Het onderhouden van goede contacten met mensen die invloed kunnen uitoefenen op de bedrijven die aangesloten zijn bij de vereniging.
  • Het voorlichten van onze doelgroepen, vooral onze leden, op zakelijk en maatschappelijk gebied en daarover naar de samenleving communiceren
  • Het formuleren van standpunten naar de overheid, werkgevers- en werknemersorganisaties, onderwijs, lokale bevolking en andere relevante instanties
  • Het organiseren van regelmatige ledenbijeenkomsten en andere acties en activiteiten.
Om deze doelstellingen goed te kunnen behalen, hebben we een ledencommissie, een evenementencommissie en een commissie ruimtelijke ordening opgezet. Deze commissies geven advies en ondersteunen het bestuur in de betreffende aangelegenheden.

Dit zijn onze bestuursleden

(en hun nevenfuncties in relatie tot de FIN):

joop1

Joop van Dort

Voorzitter

Advocaat

De-Coop-en-Haegen_foto1_kees-koopmanschap-225x300

Kees Koopmanschap

Penningmeester
gijs1

Gijs Klok

Bestuurslid

lid Evenementen commissie

rene1

Rene Pas

Bestuurslid

lid Evenementen commissie

john1

John van Lambalgen

Bestuurslid

Volvo Buitenweggroep Lid commissie RO

Van-der-Aart-schoonmaakbedrijf-b-v-_foto1_Maarten_vd_Aart-van_der_Aartklein-200x300

Maarten van der Aart

Bestuurslid

Van de Aart Schoonmaakbedrijf

liesbethklein-200x300

Liesbeth Hogenbirk

Secretariaat:

Webmaster

Secretariaat

Het secretariaat zorgt voor de correspondentie, notuleert en is tevens aanspreekpunt en vraagbaak. Het secretariaat is bereikbaar via email (info@fin.nl) of telefonisch 035-6922868.

Commissies

Een aantal commissies houden rechtstreeks contact met belanghebbenden en geven advies aan het bestuur. Ook mensen die geen bestuursleden zijn, kunnen daar deel van uitmaken.

Commissie R.O. Ruimtelijke Ordening

Deze commissie geeft advies aan het bestuur over zaken met betrekking tot ruimtelijke ordening op de bedrijventerreinen, zoals nieuwe bedrijfsvestigingen, bestemmingsplannen, etc. De commissie bestaat uit vier leden: Ben Essink, Eugene Zwerink, John van Lambalgen & Erik Reilink.

Evenementen commissie

Deze commissie organiseert alle festiviteiten en speciale evenementen.
Zij bestaat uit 2 leden tw. de heren René Pas en Gijs Klok