Collectieve voorzieningen

Collectieve Afvalinzameling

De FIN heeft een deal gesloten met twee regionale afvalverwerkers waarbij bedrijventerrein Gooimeer voordelige tarieven krijgt voor het laten inzamelen van afval. Dit is goed nieuws, want hoe minder inzamelaars, hoe minder verkeersbewegingen op het terrein. Als lid kun je contact opnemen met Milieu Service Nederland of Milieu Groep Midden Nederland, maar de FIN heeft geen voorkeur voor één van deze bedrijven. Dus neem gewoon contact op met degene die jou het beste bevalt.

Collectieve Beveiliging

De FIN heeft een overeenkomst gesloten met Securitas BV voor de beveiliging van de bedrijfspanden van alle leden. Voor de beveiliging van de bedrijventerreinen Gooimeer Noord en Zuid geldt dat hoe meer deelnemers, hoe meer surveillance er tijdens avonden, nachten en weekenden kan worden gerealiseerd door Gooiland Beveiliging. Dus als je wilt dat er meer surveillance is, moet je gewoon meedoen. Bovendien zijn de beveiligers snel ter plekke bij onraad op andere nabijgelegen locaties. Dus ‘free-riders’ zijn niet welkom, want iedereen heeft baat bij meer beveiliging.

Bewegwijzering Bedrijventerreinen Gooimeer Noord en Zuid

De FIN onderhoudt een bewegwijzeringssysteem voor haar leden op de bedrijventerreinen Gooimeer Noord en Zuid. Op de jaarvergadering van 2007 is besloten dat de vereniging de kosten voor de bewegwijzering volledig zal betalen. Maar let wel, als je niet zorgvuldig omgaat met de borden, zullen de kosten aan jou worden doorbelast. De volgende spelregels zijn van kracht:

  • Nieuwe leden krijgen gratis toegang tot de bewegwijzering.
  • Naamswijzigingen worden gratis doorgevoerd.
  • Als de borden vernield worden, zal de FIN kosteloos voor vervanging zorgen.
  • Als je het lidmaatschap beëindigt, worden de borden verwijderd.

Het onderhoud, met name vervanging en vernieuwing, van de bewegwijzeringsborden is in handen van het FIN lid Konnex BV, die alleen van de FIN opdrachten zal aanvaarden.

Profiteer ook van deze voordelen en wordt lid van de FIN.

Wordt lid van de FIN en profiteer van al onze voordelen! Stuur een e-mail naar info@fin.nl of schrijf u direct in als lid. Heeft u dringende vragen? Bel dan naar 035-6922868.

AANMELDEN