GOLF 2013

Ik ben net terug van twee dagen golf in de Ardennen. Mooi weer, matig spel. De Ardennen zijn behoorlijk saai en niet erg uitnodigend maar om te golfen is het er buitengewoon prettig. Groen en stil en prima eten. Ik hoop niet dat ik nu een aantal Ardennen fans kwets, maar ik vind dat er gezelliger plekken op de aardbol zijn. Ik meld dit omdat wij als FIN natuurlijk binnenkort ook weer een golfdag organiseren. U krijgt daarvoor van Liesbeth een uitnodiging. Rene Pas en Gijs Klok houden zich bezig met de organisatie. Ik vraag u alvast om de vrijdagmiddag en –avond van 20 september aanstaande te blokkeren in uw agenda. We gaan weer spelen op Naarderbos. Het wordt weer heel gezellig en het weer is vast goed. Ook voor de niet fanatieke golfer is het ieder jaar een leuk evenement. 

In het volgende nummer van Ondernemersbelangen zal er weer aandacht worden besteed aan de FIN. Het kan zijn dat u daarom benaderd wordt voor een advertentie. Wij staan achter het blad en waarderen vaak de inhoud. We vinden het ook fijn dat we regelmatig een podium krijgen, maar het is natuurlijk niet zo dat wij ons zouden willen bemoeien met uw advertentiebeleid. U moet echt zelf weten of u een advertentie plaatst of niet en het is niet zo dat wij op enige manier betrokken zijn bij de advertentiewerving of daarvan meeprofiteren. 

Verder blijft het rustig in het Gooi. In september zal het wel weer losbarsten en kunnen we ook langzaam kennis gaan maken met de verkiezingsprogramma’s van de lokale partijen. Wij als bedrijvenvereniging FIN Naarden – Bussum hopen dat de plaatselijke en regionale economie op de agenda en in de programma’s komt. Een ieder zou in deze tijden toch moeten inzien dat we het als economie echt moeten hebben van de ondernemers en de slagkracht van de ondernemingen die zij oprichten of besturen. Zonder ondernemers geen economische vooruitgang.

 

Deel dit bericht