Burgemeester de pers en FIN feest

U heeft waarschijnlijk in de kranten al gelezen dat burgemeester Milo Schoenmaker, de gemeente Bussum na 9 jaar gaat verlaten. Hij gaat binnenkort aan de slag als burgemeester van de gemeente Gouda. Gouda is een mooie stad met natuurlijk wat problemen, hoewel die problemen in de media de laatste maanden waarschijnlijk toch wat uitvergroot zijn. Interim burgemeester Mans heeft het aardig stil gekregen. De gemeenteraad heeft wat gelaten gereageerd. Iedereen gunt de heer Schoenmaker een nieuwe uitdaging en iedereen vindt het eigenlijk ook wel normaal dat iemand van zijn leeftijd nog een carrièrestap maakt. De Raad gaat hard aan de slag om met de provincie te zoeken naar een nieuwe burgemeester. Laten we hopen dat dat snel lukt en dat het niet nodig zal blijken te zijn om een interim burgemeester te benoemen. Wethouder Gerard Boekhoff zal voor het tijdstip van een nieuwe benoeming als burgemeester fungeren.  

Verder heeft u waarschijnlijk gezien dat ook de lokale media mijn blog lezen. Verslaggeefster Lisa van Dorp van Naarder en Bussums Nieuws heeft het item over de vestiging van het AH ophaalpunt aan de Chroomstraat opgepikt en daar een kort artikel over geschreven dat verschenen is in het Bussums en Naarder Nieuws. Er zijn vele mensen en instanties die dit experiment op de voet gaan volgen. Het wordt de tweede pilot op dit gebied van AH in Nederland.  

Vrijdag 2 november 2012 vindt het jaarlijkse FIN feest plaats. Wij zullen bij elkaar komen in het Klein Arsenaal, catered by Paul Fagel, in de gemeente Naarden. Nu het zo dichtbij is, hoop ik dat iedereen de gelegenheid vindt om aanwezig te zijn. Ook voor vrijgezellen zijn de avonden aantrekkelijk. Het is zeker niet zo dat het zonder partner een hele zit wordt. Ik spreek uit ervaring. René en Gijs hebben weer een mooi programma met daarbij goed eten op gesteld. We hopen dat iedereen feestelijk gekleed komt, maar het is een misverstand om te veronderstellen dat je als heer zonder smoking voor gek loopt. Er is dus geen enkele reden om het jaarlijks FIN feest dit jaar over te slaan. Ik zie u graag.

Deel dit bericht