1 juni 2022 Hotel Jan Tabak, een algemene ledenvergadering zonder mij.

Dat was natuurlijk jammer voor mij. Niet voor jullie als leden, want Kees Koopmanschap heeft mij uitstekend vervangen. Het was een goede vergadering op een prima locatie en met onze eigen Gijs achter de bar. Terwijl jullie na afloop van de korte vergadering genoten van een, naar ik begrepen heb, heerlijke BBQ, zat ik in ziekenhuis Tergooi Blaricum aan een wat mindere maaltijd. Ik voelde me een beetje bekocht. Niet slecht hoor dat ziekenhuis eten maar ik ben nu eenmaal toch meer van het iets minder gezonde voedsel. Toch was ik blij dat ik in het ziekenhuis was. Het eten en het gezelschap haalden het niet bij de FIN avond, maar voor de gezondheid was het toch beter dat ik daar was. De penningmeester heeft jullie tijdens de vergadering uitgelegd dat ik maandagmiddag, terwijl ik toch een beetje een FIN gerelateerd gesprek voerde op de golfclub, een hartinfarct had gehad en daarna met spoed was opgenomen in het ziekenhuis.

Het is echt ongelooflijk om mee te maken hoe dat dan precies in zijn werk gaat. Grote complimenten voor de eerste hulpdiensten. De ambulance, de uitrusting en het personeel van de ambulance en ook de intensivisten en het verplegend personeel van het Tergooi ziekenhuis Blaricum. Het team van de interventiecardioloog, Dr Karin Arkenbout, stond bij mijn aankomst op de eerste hulp al klaar. Het hartfilmpje was per internet al ontvangen. Ik was de hele tijd volledig bij kennis dus alles werd mij zeer netjes uitgelegd. Hoewel Den Dolder in de provincie Utrecht ligt en het UMC om de hoek is, hebben ze mij op mijn verzoek met gillende sirene toch naar Blaricum gebracht. Ook al omdat mijn cardioloog daar aan verbonden is. Nou ja kort en goed, ik ben weer helemaal bij de mensen na een uitgebreid dottertraject. Een extra nachtje blijven en donderdag was ik weer thuis. Kalm aan doen. Ik heb al die tijd aan jullie kunnen denken en niet alleen gedurende de tijd dat ik genoot van de door mij gekozen maaltijd. Daarvoor was René Pas al verschenen met chocola en leesvoer. Ik heb jullie en de gezelligheid gemist. Mijn telefoon stroomde over van de appjes en daaruit begrijp ik dat ik toch ook een beetje gemist werd. Dat was een hart onder de riem. Ik had op dat moment dus twee goed functionerende harten en geniet daar nu nog van. Ook genoot ik overigens van de professionaliteit, inzet, dienstbaarheid en vriendelijkheid van het personeel van het ziekenhuis. Ik moet hen een enorm compliment maken. Aan de verleende service kan de horeca over het algemeen echt nog een puntje aan zuigen.

Op de ledenvergadering had ik ons lid Milieu Service Nederland uit Diemen nog graag in het zonnetje willen zetten. Ik doe dat dus nu even. Zij halen bij ons op de bedrijfsterreinen het vuil op. Dit bedrijf is eigendom van de broers Ronald en Jeffrey Voorsluijs. Ronald is samen met zijn COO Mark Eerenberg bijna iedere FIN vergadering aanwezig. Woensdag ook weer. Ze hebben dit jaar de prijs voor het beste grote bedrijf van de provincie Noord Holland gewonnen. Voor dit jonge en dus al grote bedrijf een geweldige eer maar ook een verdiende erkenning.

Er is in en rond Gooise Meren best nog wel wat gebeurd maar ik houd me deze blog maar even bij de jaarvergadering en de reden waarom ik voor het eerst sinds tientallen jaren niet aanwezig kon zijn. Dit laatste ook al om de mensen die niet bij de vergadering waren (nader) te informeren.

Deel dit bericht