logo

Activiteiten

Een werkend netwerk!

FIN-folder-1De FIN is een actieve vereniging en de leden komen 10x per jaar bijeen. Dit gebeurt op elke eerste woensdag van de maanden januari t/m juni en september t/m december.

Maandelijkse ledenbijeenkomsten
Op de maandelijkse ledenbijeenkomsten is er meestal een gastspreker en zijn er ook regelmatig vertegenwoordigers van de gemeente Gooise Meren, KvK en/of provincie aanwezig. We sluiten altijd af met een netwerkborrel en een hapje. De ene helft van de vergaderingen vindt plaats in het NH Hotel in Naarden, de andere helft op locatie bij één van de leden. Dit lid kan dan op een persoonlijke manier zijn bedrijf presenteren.

Bijzondere ledenbijeenkomsten
De bijeenkomst in januari is de traditionele nieuwjaarsbijeenkomst en de bijeenkomst in juli is de Algemene of Jaarvergadering.

Netwerkborrel
4 keer per jaar is er een informele borrel in een etablissement in Gooise Meren. Deze borrel wordt aangeboden/gesponsord door één of meerdere leden. Dit is bij uitstek de plek waar de eerste contacten ontstaan. Zo’n contact kan al snel leiden tot het onderling zakendoen.

Jaarfeest
Tegen het jaareinde wordt het grote jaarfeest georganiseerd. De organisatoren slagen er elk jaar weer in om een goede locatie en uitstekende muziek vast te leggen. Foto’s op deze website geven een goede indruk van de ontspannen sfeer.

Speciale evenementen
Ook organiseert de FIN eenmaal per jaar een speciaal evenement. De laatste jaren is dit het uitermate succesvolle golftoernooi en vaar evenement geweest. Dit evenement vindt meestal plaats in september.