FINplaats op Linkedin

 

Regelmatig bereikt het bestuur de vraag of het mogelijk is om de FIN website bepaalde mededelingen te plaatsen. Vrij vaak gaat het dan om uitnodigingen voor door onze leden georganiseerde evenementen. Nog vaker gaat het om duidelijke reclameboodschappen en soms gaat het om werving van fondsen voor goede doelen. U kent echter ons beleid. Wij gaan onze site niet openzetten voor al dit soort mededelingen. Het einde is dan zoek. Hetzelfde geldt voor onze ledenvergadering. Heel af en toe maken we een kleine uitzondering. Voor goede doelen, maar daar moeten onze eigen leden dan bij betrokken zijn, hebben we op onze vergaderingen soms een minuut ter beschikking.

 

Als uw bedrijf 25 jaar bestaat, of er een nieuw pand opent, en wilt u alle leden uitnodigen, dan zijn wij wel bereid die aankondiging op de website te plaatsen. Gaat het duidelijk om een actie die weliswaar aantrekkelijk kan zijn voor leden maar die toch vooral wervend bedoeld is, zoals kortingsacties, proefritten, proef lidmaatschappen etc., dan houden we dat buiten de deur. Dit is staand beleid zoals het door het bestuur en de ledencommissie gehanteerd wordt. Wij gaan er nog steeds van uit dat ook de ledenvergadering dit wenselijk vindt.

 

Zoals u wellicht wel weet hebben we speciaal voor dit soort oproepen, uitnodigingen en discussies de Linkedin groep FINplaats opengesteld. Op het moment van schrijven zijn er slechts 44 leden en vertegenwoordigers van leden, lid. Ik nodig de mensen die graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen bij de bedrijven van onze leden, uit om lid te worden van FINplaats. Die groep bestaat dan uit mensen die graag allerlei informatie over de FIN en haar leden ontvangen en die het dus voor lief nemen dat er af en toe ook reclameboodschappen bij zitten. De manager en dat is op dit ogenblik Liesbeth zorgt ervoor dat niet een en dezelfde persoon de groep de hele tijd vol gooit met reclame. Zij zorgt er ook voor dat alleen leden en personen die bij leden werken lid worden van de groep. Er zal niet onmiddellijk te hard worden opgetreden tegen ex-leden die hun bedrijf naar buiten Naarden of Bussum verplaatsen of bij een bedrijf buiten Naarden of Bussum gaan werken, maar dat wordt anders wanneer die zich vervolgens actief op de site gaan roeren. Het FIN bestuur behoudt zich dan het recht voor om die persoon of dat bedrijf uit te sluiten, nu eenmaal omdat de site alleen is voor FIN leden en hun vertegenwoordigers en dat FIN leden en hun vertegenwoordigers buiten grote uitzonderingen gevestigd zijn in Naarden en of Bussum.

 

 

 

Deel dit bericht